back

Liebherr Costumer Centre

Category. Costumer Centre & Office Building Client. Liebherr Hausgeräte GmbH Location. Ochsenhausen, Germany Construction time. 2017- 2019 Area. 4000 sqm Scope of work. architecture, interior design, design development

In April 2019, after 23 months of construction, the brand new Liebherr Hausgeräte customer centre in Ochsenhausen has opened. The new building combines contemporary architecture with the innovative interior design of the offices. The double glass façade is designed in such a way as to highlight and showcase 36 of the company's line of refrigerators and freezers. The minimalist design of the building also allows the products to be impressively highlighted at night.
On the ground floor, in the 320 m² "Experience Centre», the customer can to fully experience the Liebherr marketing claim of "Quality, design and innovation".

The 42 m² green wall with its 984 plant pockets extends from the foyer on the ground floor to the foyer on the 1st floor.

The partly open design of the floor plans of the interior promotes internal communication. The training and conference rooms, as well as the spacious foyer areas, also offer employees new added value. Pleasant colours and materials and lighting that adapts to the time of day provide employees with optimum conditions for relaxed and efficient work.

 

www.liebherr.com