Interalpen-Hotel Tyrol pool area

The pool area at the Interalpen-Hotel Tyrol was built following a very brief planning stage and within a short two-month construction period. The conversion of the pool landscape involved an area of more than 2,000 m². This included an indoor swimming pool, an outdoor pool, a separate children’s pool, and an extension of and connection to the existing restaurant. The pool area was visibly upgraded with new flooring and a new lighting concept. The pools themselves were redesigned and equipped with additional attraction elements. The new lounge alcoves, made from rustic wood and stone, provide a cosy place to retreat for rest and relaxation.

Location. Telfs, Austria

Construction period. 3 months, 2011

Client. Interalpen Tyrol GmbH

Areas. Indoor pool, outdoor pool, children’s pool, gallery, connection to spa